Skip to main content

Ashes of Creation

Ashes of creation klassen

LEES MEER

De klassen

De Ashes of Creation beroepen zijn een set van klassen die spelers kunnen kiezen om hun personages te besturen in de MMORPG Ashes of Creation. De klassen variëren van krijgers en boogschutters tot magiërs en schurken. Elk voert een andere functie uit in de wereld om de wereld en de ervaring van de spelers te verbeteren. De klassen hebben specifieke vaardigheden en voordelen die ze bieden, maar kunnen ook worden aangepast voor specifieke situaties. De klassen kunnen worden gecombineerd met specialisatie-opties zoals de vaardigheden die ze hebben en de items die ze gebruiken om de spelers de ultieme ervaring te bieden.

TRADE FORUM

AOC Trade forum

aoc-trade.com is gemaakt om verbindingen te leggen met spelers over de hele wereld voor de aankomende mmorpg Ashes of Creation. Het doel van dit forum is om kennis te delen, deals te sluiten om items te ruilen, nieuwe vrienden te vinden en een grote gemeenschap te creëren

Alles wat je moet weten over Ashes of creation vind je hier.

De gemeenschap

We staan ​​onze gebruikers toe onderwerpen, peilingen en privéberichten te maken, maar het belangrijkste is om waardecontroles uit te voeren op bepaalde items. AOC-trade.com wil nieuwe spelers genereren voor Ashes of Creating door de community hun kennis over het spel te laten delen. Hierdoor is het voor nieuwe spelers makkelijker om te starten en de juiste beslissingen te nemen.

FORUM